Atvērtā vēstule Bitcoin fondam un tās biedriem | Latvian.globalsciencecollaboration.org

Atvērtā vēstule Bitcoin fondam un tās biedriem

Šī autora viedoklis neatspoguļo viedokļus monētu Brief.

Uz Bitcoin Foundationand tās locekļi,

Man ir priekšvārds galveno struktūru šo vēstuli, sakot, ka mana ziņa nāk no vietas dziļu aizrautību un cieņu pret Bitcoin. Es nekādā veidā vēlamies būt contrarian vai aprobežotu, es tikai ceru, ka, lai saglabātu eksperimentu piemēroto brīvības ka Bitcoin tika izveidota, lai atvieglotu.

Redziet, bet es saprotu, ka Bitcoin darbina, brīvdomātājs utopija ir, praktiski, nedaudz vairāk nekā karojošs domāšanu. Tomēr es uzskatu, ka brīva un neregulēta Bitcoin ekonomikā varētu beidzot pievērsties mūsu vingrinājumu karojošs domāšana par reālu iespēju kādā brīdī nākotnē. Un es baidos, ka nesenā rīcība no Bitcoin fonda ir mērķis ir panākt šo gabals kriptogrāfijas meistarība aizbildnībā valdības, kas padara to par slimām cīņā par brīvību kā mīļoto ASV Konstitūciju. Šim dokumentam bija domāts, lai būtu svēta, tad tiesības, ko aizsargā tā bija domāts, lai būtu neatņemamas, bet tas ir kļuvis nekas, bet lūžņi vecā papīra kopš mēs ļāvuši federālā valdība kļūst aizvien uzmācīgi mūsu dzīvē. Mēs atļauta šāda iejaukšanās, jo uzskatīja to labāko, lai saglabātu mūsu drošībai pret ārvalstu un vietējiem draudiem brīvības. Tagad daudziem cilvēkiem, kas nodarbojas ar šiem draudiem, šķiet, tāpat kā paradīze salīdzinājumā ar masveida policijas un uzraudzības valstis mēs dzīvojam šodien.

Tātad, agrāk, kad es esmu izteicies pret Bitcoin fonda un tā darbību, es esmu izdarījis no īsta baidoties, ka nekaitējot ar valdībām kļūs Bitcoin uz neko vairāk kā jaunu papildus status-quo. Pat veikšanu labdabīgu aktiem, likumiem, kas varētu ietekmēt nevienam, izņemot tos, kas patiešām paredzēts darīt kaitējumu, varētu atvērt durvis pilnīgu kontroli pār Bitcoin-ne valdībā varētu pretoties šim iespēju uzņemties diktatorisko varu pār jebkuru dzīves aspektu veidu. Mēs nevaram, par vienu mirkli, sagaida valdības ierobežot sevi to patvaļīgas izvērsumu savu spēku.

Šis paziņojums nenāk no vietas sazvērestības, vai "mēs pret viņiem" mentalitāte. Tas nāk no jēdziena, ka lielākā daļa valdības, vismaz tiem, attīstītajā pasaulē, patiesi tic, ka tie darbojas mūsu interesēs. Visvairāk aprūpes un humānās valdība ir visbīstamākais viens, viens, kas būtu tur ar ļoti aizdomas. Jo tā nav pārtraukusi savu tirānisko pūles vērā tās iedzīvotāju dzīvi, ja vien tā uzskata, ka tās rīcība ir nosaukumu lielāku labumu. Tāpēc man šķiet skaidrs, ka Bitcoin fonds spēlē bīstamu spēli, kad viņi mēģina vienoties ar pašvaldībām par to, kuras Bitcoinregulation izturēšanas, nevis pieprasot, lai viņi ieviest nav noteikumu vispār. Pat ja tie ir veiksmīgi panākt valdības ieviest visvieglāko tiesību aktus iespējams, viņi joprojām noteikts posms valdības kontroli pār kriptogrāfiskā-valūtu. Visas valdības ir nepieciešams, ir viens likums, tas nav svarīgi, cik stingri vai laissez-faire tas ir, un tie ir tiesisko prioritāte, ka tās var izmantot, lai dotu sev atļauju, lai pilnībā kontrolētu katru Bitcoin aspektu. Un viņi veiks šo iespēju; tie būs ievērojami pārkāpt savas robežas, jo viņi uzskata, ka viņiem ir jādara, lai padarītu savus pilsoņus, kā droši un laimīgi, cik vien iespējams. Šis jēdziens dziļi biedē mani.

Atbilde uz nesenajiem sakariem no Bitcoin fonda

Tagad jūs zināt, kāpēc es esmu tik kategoriski iebilda jūs (Bitcoin fonds) pagātnē. Tomēr mani raksti un diskusijas ar manu kolēģi, Sean saviebties, par monētu Brief Podcast, ir aizgājuši šķietami nepamanīts jums, un lielākā daļa no Bitcoin sabiedrībā kopumā. Tas ir, līdz brīdim, kad manu pēdējo rakstu, kas runāja pret savām darbībām. Es rakstīju pirms an OP-eda dažas dienas, atbildot uz atklātu vēstuli Ņujorkas departamenta Financial Services (NYDFS), raksta Jim Harper, savu pasaules politikas padomdevēju, jūsu vārdā. Manā rakstā es apsūdzēts jums klusējot pieņemt Bitcoin regulējumu un atsakoties cīņu aizstāvēt brīvo tirgu.

Tad, visbeidzot, es sāku saņemt atbildes no jūsu amatpersonām. Dažas dienas pēc tam, kad raksts tika publicēts Monētu Brief, Jim Harper retweeted saiti uz manu rakstu. Neliela žests atzinības, bet gan, kā pieticīgs Bitcoin žurnālists, tas bija milzīgs pārsteigums man. Vēl lielāks pārsteigums bija nākamajā dienā, kad Jon Matonis, jūsu izpilddirektors, kas nodarbojas Šonu un sevi Twitter. Viņš mums nosūtīja trīs dažādas tvītus; pirmā stāsta mums, ka Fonda pilna atbilde uz BitLicense nebija pabeigta, otrs savieno mūs ar rakstu, viņš rakstīja, ka touted Bitcoin spēju novērst "naudas tirāniju", un trešais savieno mūs Fonda oficiālo nostāju attiecībā uz Floridas piemērot naudas pakalpojumu jomā (MSB) likumi uz individuāliem Bitcoin lietotājiem. Visbeidzot, pēdējā atbilde, ko saņēmām no jums bija rītā 14.augustā 2014. Šoreiz tas bija Jinyoung Englund, jūsu direktors mārketinga un komunikāciju. Jinyoung cieņu pastāstīja, ka mani atzinumi par Jim Harper vēstules tika maldināti un nepareizi. Tad jūsu komunikāciju direktors mums teica, ka man bija pārprot savu misiju un "juridiskā un noteikumu pieņemšanas procesā." Šajā sarakstē, Jinyoung sniedzis mums ar saiti uz jums sākotnējo atbildi uz BitLicense priekšlikumu, kas tika publicēts 2014. Gada janvārī.

Es gribētu tagad aizņemt kādu laiku, lai atbildētu uz trim dokumentiem, kas paredzētas, lai mums jūsu pārstāvjiem. Šīs atbildes būs īss, ņemot vērā, ka es nevaru iet uz padziļinātu analīzi neriskējot nevajadzīgi garu vēstuli.

Jon Matonis, Forbes raksts jums rakstīja Bitcoin ir diezgan interesants. Tomēr, lai būtu godīgi, tas nav sniegt jebkādu informāciju, kas man, par Bitcoin s galīgo potenciālu, ka man nav jau zināt. Patiesībā, es esmu pārliecināts, ka lielākā daļa, ja ne visas, no Bitcoin kopienas apzinās šo potenciālu. Tas, ka jums ir arī informēti par to, nebūt nenozīmē, ka jūsu fonds cīnīsies, lai to realizētu. Patiesībā, ka Fonda darbība ir teikuši, ka tas dod Bitcoin regulēšanu pa brīvo tirgu, pat tad, ja noteikumi to atbalsta, ir "saprātīga". Bez tam, ka raksts tika publicēts Forbes, nevis uz jebkuru Foundation īpašumā medijiem. Tāpēc, kamēr jūs ļoti labi varētu būt pilnībā ieguldīti idejām par kuru rakstījāt, tas nenozīmē, ka fonds atbalsta šos uzskatus.

Kas attiecas uz reakciju uz neseno Florida gadījumā, es slavēju fondu aizstāvot cilvēku, kurš tika kļūdaini apsūdzēts darbojas kā neatļautu MSB. Es domāju, ja neefektīvi un ierobežo likums jau pastāv, un ir, tad valdībām vajadzētu vismaz saukt pie atbildības nav reālas iespējas atceļ to, kad viņi mēģina nelegāli piemērot likumu ar kādu. Tomēr jūsu nostāja Floridas piemērot MSB likumiem, nav pielīdzināmi vēlmi saglabātu Bitcoin ekonomiku pilnīgi neregulēta. Kas bija iesniegta tiesā īsi teica neko par saglabājot neregulēta Bitcoin ekosistēmu, un tāpēc to nevar izmantot kā pierādījumu, ka fonds nav "klusējot pieņemt" Bitcoin regulējumu. Faktiski, vairākos dažādos gadījumos, literatūra no Fonda, ir pieņemts regulējumu kā dots, un ir uzsvēris saprātīga tiesību aktu, nevis aizstāvējis neviens tiesību akts. Piemērs šāda veida klusējošo piekrišanu no Bitcoin regulējuma tiks parādīts zemāk, savā atbildē uz literatūru, ko Fonda komunikāciju un mārketinga direktors sniegta.

Jinyoung Englund, es novērtēju jūsu saiti uz Fonda sākotnējā responseto uz NYDFS ir BitLicense priekšlikuma. Es izlasīju to pilnībā, un man jāsaka, ka tas tikai kalpoja, lai apstiprinātu savu apsūdzības, ka fonds nav vēlēšanās, lai saglabātu Bitcoin ekonomiku brīvu un neregulēta, neskatoties uz to, ka jūs norādījāt literatūru kā pierādījumu tam, ka man bija pārprasta Fonda stāvokli par Bitcoin regulējumu. Tas īpaši teikts dokumentā neko par saglabājot brīvu tirgu, Bitcoin ekonomikā. In aktualitāte, Marco Santori, runātājs šajā dokumentā, pieņemts, ka regulējošā infrastruktūra ir uzcelta ap Bitcoin. Viņš nebija jautājums par to, vai Bitcoin regulējums bija nepieciešams, bet gan kāda veida Bitcoin regulējuma būtu visiedarbīgākais patērētāju aizsardzību; Santori pat norādīja, ka Bitcoin licencēšana var būt attaisnojama atsevišķos gadījumos. Lai atkārtoju, ne reizi nebija Santori jautājums par to, vai Bitcoin regulējums ir vajadzīgs, viņš tikai apšaubīja to, vai ir vai nav BitLicense varētu sasniegt vēlamos reglamentējošās mērķus. Beigās viņa liecību, Santori norādīja, ka jebkādi turpmākie Bitcoin likumus ir jāievieš federālā līmenī. Bez tam, Santori pat norādīja, ka ir vienota pasaules likums, standartizēta regulējošā infrastruktūra jāpieņem visā pasaulē! Un tā kā Marco tika runājot vārdā fonda, man ir pieņemt, ka fonds faktiski atbalsta daudz lielāks, pilnībā aptverot un globalBitcoin noteikumiem.

Šeit ir tiešs citāts no Marco Santori liecību:

Bitcoin uzņēmumiem, iespējams, priekšroku, ka jebkurš jauns tiesiskais regulējums jāveic federālā līmenī, vai ar starpvalstu sadarbību ar grupu, piemēram, konferences valsts bankas uzraugu, nevis uz ad-hoc, state-pa valsti atsevišķi.

Mēs uzskatām šīs uzklausīšanas kā turpinājums ļoti nepieciešams saruna starp valstīm un federālā valdība par to, kā racionalizēta, standartizēta un pilnībā aizsardzības pārvaldes sistēma var tikt izstrādāta ASV kopumā, un, iespējams, starptautiski.

(Izcēlums pievienots ar Evan Faggart)

Tātad, Jinyoung, ja jūsu nodoms ir citējot šo dokumentu bija pierādīt, ka mani argumenti tika maldināti, tad es teikšu, ka tas faktiski ir jums, kas pārprast manu nostāju Bitcoin regulējuma-nevis otrādi. Ja jūs mēģināt pierādīt, ka fonds ir pret BitLicense, nevis tāpēc, ka tas ir Bitcoin regulējums kopumā, bet gan tāpēc, ka tas ir neatbilstošs regulējums, tad jums ir tikai apstiprina manu pārliecību, ka fonds uzņemas un akceptē nākotnes, ierobežojošus Bitcoin likumus.

Tā ir taisnība, lai gan, ka es neesmu informēts par juridisko grūtībām iesniegt oficiālu komentāru par NYDFS. Tomēr šie juridiskie grūtības piemērot tikai tad, ja, izmantojot valdības kanālus sarunas neizbēgamu likumdošanu, nevis tieši apsūdzot tikai doma Bitcoin regulējumu. Tā kā Fonds atrodas Vašingtonas štata, tas tiek garantētas tiesības uz vārda brīvību, ko pirmo grozījumu ASV konstitūciju. Ir, tad nekādas juridiskas grūtības saliedējot to Bitcoin kopiena opozīciju valdības iejaukšanās iekļaušanu Bitcoin ekonomikā. Tāpēc, slēpjas aiz sarežģītu tiesību sistēmā nav derīgs attaisnojums atlaišanai no maniem argumentiem; Es neprasu Fondu iesniegt oficiālu pieprasījumu, izmantojot sarežģītu juridisku procesu, kas veic NYDFS, par noteikta veida tiesību aktu, es esmu lūdzot Fonda piecelties vārda brīvības un pieprasījumu, ka New York traktortehnikas nē Bitcoin regulējumu, vispār.

Visiem dalībniekiem par Bitcoin fonda

Tagad man ir jārisina locekļus Bitcoin Foundation, korporācijas un indivīdi līdzīgi, jūs visi ir vienlīdz svarīga šajā cīņā, lai saglabātu savu eksperimentu kopējā brīvības. Neaizmirstiet, ka jums ir mugurkauls fonda, jūsu dalības maksa kalpo kā dinamikas Fonda pastāvēšanas. Tādējādi to darbība būtu pilnībā atspoguļo jūsu viedokli un uzskatus. Jums nav finansēt fondu, lai tas varētu bezrūpīgi veikt neatkarīgi ceļi darbības to vēlas; jūs maksājat savu dalības maksa katru gadu tā, ka fonds būs jācīnās, lai pasargātu savu iztikas no valdības iejaukšanās un attīstīt kodols Bitcoin protokolu, lai jūsu uzņēmumu var kļūt vēl pārtikušu nākotni.

Taču tā vietā, strādājot, lai uzlabotu Bitcoin ir kods, Fonds ir nolēmis spēlēt politisko spēli. Viņi ir izmantojis savu naudu lobēt valdības visā pasaulē. Amerikas Savienotajās Valstīs, viņi izmanto savu naudu īrēt top lobēšanas aģentūru Vašingtonā. Tā vietā, lai padarītu Bitcoin labāku valūtu plašai publikai, viņi pandering uz politiķiem, odere savas kabatas ar naudu, cerot, ka tās būs žēlastību mūsu sabiedrībā. Viņi ir pat sākuši uzņemties dažiem no valdības tie ir piekārtiem ar īpašībām; viņi ir izdevies padarīt to darbības pārredzama, un tās iecelts Brock Pierce, ļoti nepopulārs rakstzīmi digitālā biznesa pasaules, kas pašlaik nav pat liekot viņa pilnā pūļu Bitcoin-, bet ignorējot kliedzienus sašutumu no kopienas. Tikmēr Krievija un Ekvadora ir aizliegta Bitcoin, Argentīnas vienīgais Bitcoin apmaiņa bija tās bankas kontiem, slēgtas, un New York turpina drakoniskus Bitcoin noteikumus, kas varētu destroythe šifrēšanas ekonomiku, visā valstī. Skaidrs, ka Fonds neizdodas to misiju "standartizēt, aizsargāt un veicināt to izmantošanu Bitcoin kriptogrāfijas naudas labā lietotājiem visā pasaulē."

Es aicinu jūs ne stāvēt bezdarbībā, bet Bitcoin Foundation sūkņi savu naudu salauztu politisku mašīnu, kas, iespējams neklausās kopienas pamatiem un protestu. Neskaitāmi cilvēki un lobiju grupas centāmies uzvarēt sirdis un prātus valsts amatpersonām, izmantojot kampaņas ziedojumiem un bezmaksas vakariņas. Šī darbības veida, lai gan, noved pie nekas, bet vairāk korupcijas, vairāk naudas lomu politikā, un sliktāk likumiem. Atgādiniet fondu par to, kurš maksā savus rēķinus un finansējot savas politiskās escapades; sazināties ar viņiem un pieprasīt, lai tās veic vairāk principiāli, brīvā tirgus nostāju par Bitcoin regulējumu.

Fonds ir bijusi politiķu spēli pārāk ilgi tagad, pulkstenis ir tinumu uz leju BitLicense publiskajā komentējot periodā, un fonds vēl iesniegt oficiālu komentāru, jo tie ir izdevumu pārāk daudz laika twiddling īkšķiem, un cerot NYDFS mainīs savas domas. Tikai pirms dažām dienām viņi beidzot pieprasa, ka departaments atbrīvot papildu informāciju par to piedāvāto Bitcoin regulējumu. Tagad viņiem būs jāsteidzas izlasīt papildu datus, ka departaments ir piekritis nodot un iesniegt oficiālu komentāru pirms 45 dienu logs aizveras. Pat tad, ja tie var iesniegt oficiālu atbildi uz laiku, tas ir ļoti maz ticams, ka fonds faktiski piecelties, aizstāvot brīvā tirgus. Dokumenti, kas man atsaucās uz iepriekš apstiprinātu, ka tie nav reāli ticam brīvajā tirgū, un faktiski atbalstīt stipri regulēts Bitcoin ekonomiku.

Bitcoin fonds joprojām ir nedaudz laika, kurā viņi var reaģēt uz NYDFS, though. Tāpēc jums vajadzētu mudināt viņus piecelties brīvības un brīvības. Fonds ir visietekmīgākais platforma Bitcoin kopiena šobrīd ir, tāpēc mums ir jāizmanto, lai piecelties pret Ņujorku un visām citām valdībām-pat vidū Fonda zūdošo popularitāti Bitocin sabiedrībā. Ja jūs vēlaties, lai saglabātu Bitcoin, dzinēju nākotnes naudas struktūrā, bezmaksas, neregulēta, un prom no cilvēkiem, kuri ir iznīcināti pašreizējo monetāro sistēmu, tad jums ir pieprasīt, ka Fonds izmantot savu ietekmi, lai aizstāvētu mūsu ekonomisko brīvību.

Protams, mēs nevaram būt tik ideālistisks kā domāt, ka mēs varam veiksmīgi saglabāt brīvu Bitcoin tirgu nosūtot dusmīgās vēstules piepildīts ar skaļiem prasībām pret valdību. Mums jāmēģina iemesls ar valdībām un saņemt vieglāko likumdošanu ir iespējams, jo, šķiet, regulējums ir neizbēgami šajā brīdī. Tomēr mums nevajadzētu tērēt pārāk daudz laika un enerģijas rakstu ar šīm regulatīvajām aģentūrām, jo ​​tie, iespējams, galu galā ignorējot mums vienalga. Fonds ir darījis tieši to, lai gan, tie ir nogrimis pārāk daudz no kopienas laiku un savu naudu par politisku procesu, kas nav devusi nekādus pozitīvus rezultātus, līdz šim. Tā vietā, lai turpinātu sasniegt šā neauglīga koku zariem, tie būtu jāveic pārrunas ar valdību par papildpakalpojumiem uzdevumu, galvenokārt koncentrējoties uz attīstību un uzlabošanai Bitcoin infrastruktūru. Ja mēs varam veidot decentralizētas sistēmas augšpusē Bitcoin protokola-, piemēram, Dark maku un OpenBazaar, tad šie ierobežojošie Bitcoin noteikumi kļūs nekaitīgi.

Ja Fonds ir patiešām saistīta ar aizsardzību būtību Bitcoin un nodrošinot tās ilgmūžību, tad tai vajadzētu atmest politisko spēli un sākt projektu finansēšanu, kas sniedz faktisko vērtību ekosistēmā.

Tu, kā locekļi Bitcoin Foundation, ir iespēja izmantot savu finansiālo ietekmi, lai uzstādītu Foundation atpakaļ uz pareizā ceļa. Ja jums nav jāpieprasa, lai viņi maina savu veidos, Fonds turpinās mētāt savu naudu Willy-nilly vērā briesmīgi neefektīvu politiskajām iekārtām, kas ir hotbeds alkatību un korupciju. Nelietojiet upuri argumentu, ka regulējums dotu lielāku leģitimitāti, lai jūsu uzņēmumu; fakts, ka jums ir izveidojusi veiksmīgu Bitcoin uzņēmumu ir vairāk nekā pietiekami pierādījumu tam, ka Bitcoin jau ir likumīgi, pat bez regulējuma. Padariet savas prasības tagad. Un, ja Fonds turpinās ar vairāk no pašu, lai jūsu neapmierinātība skaļi un skaidri.

Es ceru, ka gan Bitcoin fonds un tās locekļi šo ziņu par nopietnu vērā, formulējot savu nostāju par BitLicense regulu.

Sveicieni,

Evan Faggart

Saistītās ziņas

Drīzumā: pirmā Bitcoin debetkarte

Post Bitcoin

3 labākie veidi, kā nopirkt Bitcoin Cash (Bcash, BCH vai BCC)

3 Drošie veidi, kā droši uzglabāt bitkīnus

Post Bitcoin

Microsoft sāk pieņemt Bitcoin par digitālo saturu

Post Bitcoin

Bitcoin domēna vārds BTC.com Pārdots 1 miljons dolāru USD!

Post Bitcoin

Monētu īss dienesta ziņojums: Bitcoin VeriCoins, IBM Lietu internets, Syscoin pret Moolah, Bitlendingclub un Bitcon

Post Bitcoin

Iesācēju rokasgrāmata Ethereum Mining 2017.gadā - kā es varu ethereum uz datora?

Butterfly Labs Josh Zerlan Depozīcija Hightlights

Post Bitcoin

Pētījums: Zīda ceļš bija paradigmas maiņa narkotiku tirdzniecībā

Bitcoin-Andromeda datorzinātņu pētniecības celms - SMBlog

Post Bitcoin

Vai Bitcoin kalnrūpniecība ir nelikumīga?

Iegādājies Bitcoin 40 eiro. Ledger Wallet Nano Duo Edition