Paziņojums presei: Trucoin paziņo par tās partnerības pārtraukšanu ar NCC un Presto finanšu kopā ar plāniem, lai oficiāli uzsāktu, kas gandrīz četrkāršotu Vecās partnerības pārklājumu ASV valstis | Latvian.globalsciencecollaboration.org

Šodien TrucoinGlobal Holdings paziņoja, ka tā būs izbeidz savu partnerību Florida balstītas meitas Trucoin ASV, kas tika izveidota ar NCC un Presto Finanšu. Trucoin Global, mātes sabiedrība Trucoin zīmolu un tās tehnoloģijas, kā arī paziņoja, ka oficiālā atklāšana notiks tuvākajās nedēļās, kas lepojas gandrīz trīsdesmit atbalstītās valstis.

Atlanta, 24 GA jūlijā, 2014 -Trucoinhas paziņoja, ka tas ir izšķīdis, attiecības ar Nacionālo Čeku cashing un valūtas un Presto Finanšu, kas pieder Larry Cohen. Cenšoties palielināt pārklājuma zonā, gan ASV, gan starptautiskā mērogā, Trucoin tērēs tuvāko nedēļu apdares vienošanos ar citu licencētās naudas pakalpojumu uzņēmumu, kas radīs gandrīz četrkārtīgi pārklājumu ka vecais partnerība bija piedāvāto patērētājus.

Chris Brunner, prezidents Trucoin Global Holdings paziņoja: "Mums būs noslēguma mūsu beta periodu iepriekš atbalstīto astoņās valstīs, tomēr pašreizējie klienti būs absolūti nekādu problēmu izstājas kāds Bitcoin Tie var būt savā kontā, un varēs pieteikties un pārskatīt savu kontu jebkurā laikā. Mums ir veltīta atbalstu pa tālruni un internetā, lai palīdzētu ar jebkuru ļaudīm, kas var rasties jautājumi vai nepieciešama palīdzība ar savu kontu. "

Viņš devās, lai nodrošinātu sabiedrību, ka "Kaut arī šis solis var radīt pagaidu neērtības maz, pārvietot nāk cenšoties ieviest pieeju daudz plašākam patērētāju grupas. Mēs uzskatījām, ka mums vajadzēja to darīt tagad, lai mēs varētu nodrošināt ievērojami lielāku patērētāju grupu ir pieejama ātri un viegli veids, kā iegādāties Bitcoin. Trucoin Global vienmēr būs pateicīgi saviem bijušajiem partneriem palīdzot iegūt mums šajā brīdī, bet tas ir laiks augšu ante un dot šo produktu kā daudziem patērētājiem, cik iespējams. Gandrīz ikviens, kurš ir izmantojis mūsu produktu, kamēr tas ir beta varēs turpināt pirkt Bitcoin bez pārtraukuma, kad mēs paziņojam mūsu oficiālo publisko uzsākšanu. "

Pēc veiksmīgas diviem nedēļu beta periodu, kas iekļauta satraukt interesi un komentārus no klientiem - izmantojot "ātrākais veids, kā iegādāties Bitcoin pasaulē" - uzņēmums tagad ir nobriedis, lai paplašinātu savu klientu bāzi ar oficiālo atklāšanas reizi atlikušajiem gabaliem jaunā darījuma pabeigšanas. "Mēs esam satraukti, un liekas, ka mūsu beta kārta ir bijusi ļoti veiksmīga. Mēs esam saņēmuši vairākas pozitīvas atsauksmes tiešsaistē no ļaudīm, kas izmanto šo produktu, pirmajās astoņās atbalstītajām valstīm. Daži izteicās, ka viņi faktiski "izpūstas prom", ka tie varētu iegūt Bitcoin tik ātri un viegli, tāpēc mēs uzskatām, kā mēs paveikt to, ko mums bija noteikti, lai darīt plānoto beta periodā. Tas arī kļuva skaidrs, ka tas bija laiks, lai paplašinātu pārklājumu tā, ka vairāk būtu piekļuvi tai, lai apmierinātu milzīgo pieprasījumu pēc mūsu pakalpojumiem, "komentēja Brent Jēkabu, viceprezidents mārketinga un komunikāciju.

"Vēl viens paziņojums tiks Drīzumā, kas padara daudz cilvēku ļoti laimīgs. Tie, kas ir, izmantojot mūsu pakalpojumus, beta laikā varēs atsākt, izmantojot mūsu pakalpojumus, lai turpinātu pirkt bitcoins, kad mēs paziņojam oficiālo uzsākšanu; Tomēr, tajā pašā laikā, tie joprojām varēs pieteikties un izņemt vai skatīt to kontu jebkurā laikā viņi vēlas. Drīz, daudz vairāk varēs iegādāties Bitcoin pēc pāris minūtēm tiešsaistē ļoti pirmo reizi. "Uzņēmums nav atbrīvota oficiālās atklāšanas datumu, jo šodien, bet paziņojums ir gaidāms tuvāko nedēļu laikā.

Par Trucoin Global

Trucoin Global ir vadošā finanšu tehnoloģiju pakalpojumu sniedzēju digitālajā valūtā sektora novatoriski risinājumi ievērošanu, krāpšanas novēršanu, un lietošanas ērtumu.

Lai iegūtu vairāk informācijas, spiediet tikai:

Brent A. James

VP Mārketings un komunikācija

[Email protected]

Lai iegūtu vairāk informācijas:

Www.trucoin.com

Saistītās ziņas

Kā vadīt rentablu Bitcoin Mining Farm

20 Lētas lietas, ko cilvēki var iegādāties tiešsaistē, izmantojot Bitcoin

Atlasīti 10 labi pazīstami Bitcoin haters

7 Bitcoin pastkartes, ko varat nosūtīt saviem kolēģiem Bitcoiners

Kas ir ar Dogecoin? Infographic